noviembre 22, 2021

SENIOR

OPTICALIA CV VILANOVA – SD ESPANYOL
0-3 (12-25 / 16-25 / 26-28)
El sènior suma una nova i convincent victòria, per 0-3, a la complicada pista del CV Vilanova.
Un partit on les rivals han basat el seu joc en una gran capacitat defensiva, que les nostres han pogut desmuntar amb un joc molt fluid en atac.
En el tercer set hem tingut  que remuntar i l’equip ha estat de nou a un nivell de grup espectacular, per acabar tancant el set i el partit amb un treballat 26-28.
Continuem a dalt a la plaça d’accés a la Fase d’Ascens.

JUNIOR
SD ESPANYOL – CV MOLINS
2-3 (25-22 / 21-25 / 21-25 / 25-14 / 17-19)
Partit molt competit que s’ha decidit per petits detalls.
L’ equip ha jugat a molt bon nivell, tot i les baixes que acumula, per portar el partit a un desempat d’infart (17-19).
Tot i que les nombrosas errades en els serveis han estat una càrrega pesada, el grup ha aconseguit un gran nivell en bloqueig/defensa i atac que ens ha permès competir el partit fins a l’últim alè.
Hi ha hagut moments de gran intensitat, combinats amb coratge i confiança en els sets finals, que fan créixer l’equip i confirmen que pot enfrontar-se a qualsevol rival.
Bon partit per afrontar amb il·lusió una nova setmana de treball.

JUVENIL A
VIROLAI-SADAKO – SD ESPANYOL
0-3 (10-25 / 21-25 / 14-25)
Partit dominat des de l’inici fins al final. Ha hagut una bona actitud de totes les jugadores, amb minuts per jugadores del Cadet i del Juvenil B.
JUVENIL B
CV VALLS D’ANDORRA – SD ESPANYOL
3-0 (25-14 / 25-9 / 25-14)
S’han comes molts errors no forçats, que han fet que ens costes molt entra en el partit. Bona feina en el bloqueig i amb el saque amb salt.
Continuem treballant.

CADET
0-3 (5-25 / 11-25 / 16-25)
Victoria en un partit on vam portat la iniciativa de inici a final gràcies a la concentració i el control dels errors propis.

Cal seguir progressant en la millorant d’aspectes tècnics i col.lecitus.

INFANTIL
SD ESPANYOL – CV ESPLUGUES GROC
0-3 (11-25 / 18-25 / 12-25)
Han lluitat molt i amb una gran actitud, però davant tenían un gran rival que els hi ha posat les coses molt difícil.
Les petites, no deixan de millorar partit a partit.