Partit contra el primer classificat

enero 31, 2022

Partit que ha servit per la presentació oficial del nou jugador Marshall, i uns minuts mes tard també ho ha fet Knight, que son les dues incorporacions al equip aquest hivern.

Ha acabat el primer quart amb domini local per 18-14.

El segon quart només començar el jugador Marshall ha sigut sancionat amb la tercera falta personal , això la ha dut a la banqueta mentre que l’equip estava negat a cistella que no ha ho ha fet fins a 2 minuts per acabar el quart amb un parcial de 1-10. Ha sabut reaccionar amb un altre parcial 8-0 fins arribar al descans amb un 27-24.

A la represa després del descans l’Espanyol ha estat molt mes acertat en atac i mes intens en la defensa per acabar el quart amb un 49-37

Últim quart molt igualat, però l’espanyol ha tingut una diferencia de 16 punts que ha servit per arribar al final amb una aventatge de 9 punts, resultat final 67-58.

Cal destacar a Miki Puig amb 18 punts que juntament amb García, Marshall i Knight han aportat mes de 10 punts cada un.

Primer partit de la segona volta que caldrà seguir en la mateixa línia per poder remontar posicions i acabar entre els quatre primers que donaria la opció de classificar-se per jugar la lligueta per anar a la final a quatre