febrero 7, 2022

SÈNIOR

CV JOVES CALDES – SD ESPANYOL

1-3 (25-27 / 22-25 / 25-22 / 28-30)

Èpica victòria del sènior en un duríssim partit a Caldes de Malavella contra un excel·lent rival.

Després de guanyar un competir primer set per un ajustat 25-27, al segon la lesió de la nostra receptora principal Carol va ser un cop emocional per a tot l’equip i el rival va aprofitar aquesta feblesa per marxar amb un 20-12 al marcador que semblava definitiu, però de nou les nostres noies van demostrar la categoria i fortalesa mental d’aquest equip i el van capgirar fins a guanyar-lo 22-25 a base d’orgull i lluita.

Després, tot i cedir el tercer set, en el quart i últim van saber patir com mai salvant 3 pilotes de partit en contra per deixar un marcador de 28-30 final.

Un partit espectacular en què totes i cadascuna de les jugadores van ser 6, suportant un ambient hostil amb dos espectadors que van estar a punt de produir la suspensió de l’encontre amb els seus insults i crits a l’àrbitre i jugadora. Així no!!!

Felicitats a l’equip tècnic i a jugadores per la victòria!!!

JÚNIOR

CV GIRONELLA – SD ESPANYOL

0-3 (07-25 / 22-25 / 14-25)

Segona jornada i nova victòria en aquesta segona fase.

Del partit poc a dir, rival fluix tècnicament que no ens va exigir massa i que va permetre al míster fer molts canvis per donar minuts a totes les jugadores.

JUVENIL A

SAGRAT COR SARRIÀ – SD ESPANYOL

1-3 (12-25 / 25-22 / 21-25 22-25)

Partit d’infart, molt intens amb jugades llarguíssimes i grans defenses per part dels dos equips.

Al final la nostra contundència ens ha ajudat a aconseguir la victòria sobretot quan hem minimitzat els errors.

JUVENIL B

AEE DOLORS MALLAFRÉ A – SD ESPANYOL

0-3 (11-25 / 10-25 / 19-25)

CADET

3-2 (25-18 / 18-25 / 25-23 / 19-25 / 15-11)

Partit irregular i derrota al tie-break que demostra que hem sabut patir i competir fins al final. La suma d’errors i indecisions en l’últim set ha fet que les locals s´emportin el partit, sobretot en accions defensives que han desgastat a les nostres fins a provocar l’errada.

S’ha de continuar treballant amb màxima intensitat per tal d’aconseguir l’objectiu d’aquesta temporada.

Endavant noies cada jornada una mica més a prop.