3-2 (20-25 / 22-25 / 25-16 / 26-24 / 15-07)

Partit marcat per una nova lesió.

Després de dominar el primer i segon set amb un valent joc ofensiu i defensiu, que ens ha ajudat a superar les múltiples baixes que arrosseguem, al tercer la nostra receptora principal Lara ha hagut de retirar-se per molèsties al bessó.

Un nou cop emocional per a l’equip quan el partit estava molt de cara.

Tot això, al quart set les noies han mostrat la seva enorme qualitat competitiva per posar-se 18-22 a favor amb la possibilitat de guanyar els tres punts. Però en aquest punt, errors no forçats i dificultats per continuar amb la millor versió han fet impossible tancar el set. Situació que ha continuat al tie break sense capacitat de reacció.

Sumem un nou punt d’or, però necessitarem una mica més per aconseguir l’objectiu.

JÚNIOR

CV RUBÍ – SD ESPANYOL

0-3 (22-25 / 18-25 / 20-25 )

Nova victòria del Junior en un partit plàcid i en el que el rival no ens va posar en gaires dificultats.

Només els errors propis, sobretot en saques i en defensa, van propiciar marcadors ajustats en el primer i tercer sets.

Cal continuar millorant i créixer com equip!!

JUVENIL A

CV FIGUERES – SD ESPANYOL

1-3 (25-27 / 20-25 / 13-25 / 17-25)

Gran i difícil victòria davant d’un rival que ens ha plantat molta cara. Hem pogut viure un gran joc per part dels dos equips que ha acabat amb la victòria de les periques gràcies a la contundència que hem mostrat en els moments decisius de l’encontre.

JUVENIL B

SD ESPANYOL – CV S. PERE S. PAU

3-1 (25-21 / 25-13 / 21-25 /25-23)

Partit amb emoció i jugades llargues.

S’ha començat el partit jugant amb un bon nivell, però a partir del tercer set s’ha patit i les jugadores han hagut de treure el millor d’elles mateixes, per acabar imposant-se en un quart set molt disputat fins al final.

CADET

0-3 (23-25 / 16-25 / 18-25)

Inici de partit fluix, molt lent, amb poca intensitat i actitud. Després d’un primer set que ha costat i s’ha hagut de lluitar fins al final. S’ha tirat endavant per a poc a poc anant a més en el partit i guanyar els 2 següents sets que ens permeten treure 3 punts més per continuar lluitant per l’objectiu de l’ascens.

INFANTIL

3-0 (25-8 / 25-22 / 26-24)

Partit contra un rival molt ordenat i que amb un molt bon servei ha portat la iniciativa en el joc. Cal millorar aspectes tècnics i millorar com equip. Quan el partit no va del tot bé és necessari fer-se forts com equip i afrontar juntes les situacions. Cal seguir l’aprenentatge amb molts ànims i energia.