SD ESPANYOL 65 – UB LLEFIA A 51

septiembre 29, 2022

El dissabte va començar una nova etapa a les seccions, amb el primer partit de lliga femenina de bàsquet a 1a catalana.

Gerard Cruz preparador físic

El partit se ha celebrat al pavelló de les tres xemeneies, camp local aquesta temporada del SD ESPANYOL.
En el primer quart l’equip visitant ha anat per davant en tot moment arribant a tenir una diferència de 3 a 10, però la bona defensa del Espanyol ha fet igualar el marcador, 14-17
El segon quart ha començat amb tres triples seguits de les noies del Espanyol que ha fet girar el marcador i el reste de quart ha fet una bona defensa acompanyat de molt encert en el tir i així deixar el marcador al descans amb 13 punts a favor del SD ESPANYOL, 42-29
El tercer quart ha sigut mes igualat sense cap del dos equips veure cistella, deixant el marcador amb un 52-41
El últim quart l’Espanyol ha jugat molt precipitat i això ha fet que es perdesin moltes pilotes i ho ha aprofitat el Llefiá per posarse només a 6 punts, però una bona defensa a fet que s’arribes al final amb un 65-51 definitiu.