SÈNIOR BLANC (11ª Jornada) Descansa

JUNIOR (14ª Jornada)

CV VILASSAR – SD ESPANYOL

2 – 3 (19-25 / 25-23 / 25-21 / 16-25 / 07-15)

Partit molt disputat, en el que les nostres han pogut imposar-se en alguns moments i controlar el partit gràcies a l’agressivitat en el servei, i impedint a les rivals explotar el seu punt més fort, l’atac per centrals. Molt bona concentració de l’equip que s’ha emportat la victòria al tie break.

JUVENIL BLANC (11ª Jornada)

VOLEI ELS ARCS – SD ESPANYOL

3-1 (25-18 / 25-19 / 13-25 / 25-22)

Partit amb molta igualtat contra un equip que atacava bé pel centre i per zona 2 a la vegada que era combatiu en defensa amb molt pocs errors. L’equip ha evolucionat positivament i ha aconseguit igualar les forces per equilibrar el joc, ordenades i seguint instruccions clares. Caldrà definir amb valentia els punts de bona construcció de jugada per intentar fer un pas més en la nostra progressió. Felicitar a l’equip que després de veure’s 2-0 a baix ha estat a punt de forçar el tie break portant la iniciativa en un quart set que s’ha escapat als punts finals.

JUVENIL BLAU (11ª Jornada)

PIA CALELLA – SD ESPANYOL

1-3 ( 18-25 / 18-25 / 25-19 / 21-25 )

Les nostres se’n portes els tres punts a casa del Calella , amb un quart set d’infart on les noies han remuntat, amb gran dedicació i esforç, han superat al rival, demostren que són un gran equip i sobretot unes meravelloses jugadores. A continuar lluitant!

CADET (11ª Jornada)

3-1(25-22/22-25/25-15/25-20)

Primer set molt lluitat que al final se’ns ha escapat. El segon li hem donat la volta després de remontar 12 punts en contra. Al final del partit les noies van ser felicitades per l’entregador dels Arcs, pel que han millorat respecte al partit d’anada.

Bon joc, ens falta poc.

INFANTIL BLANC (11ª Jornada)

BARÇA CVB – SD ESPANYOL

3-0 (25-19 / 25-14 / 25-16)

Comencem amb una derrota però amb un canvi d’actitud a la pista. Ens ha faltat comunicació entre nosaltres que ha fet que hi hagin errors tontos però continuem millorant.

INFANTIL BLAU (11ª Jornada)

VOLEI SANT JUST P. – SD ESPANYOL

3-0 (25 – 12 / 28 – 26 / 25 – 21)

Partit que ens ha fet tocar de peus a terra i que ens ha fet entendre que és una lliga de nivells molt diferents, on davant dels rivals més forts hem de deixar les individualitats de banda i treballar com un equip, ajudant-nos i confiant entre nosaltres. Un Sant Just també amb un servei molt bo que ens ha dificultat bastant la recepció, aspecte que més treballarem de cara als pròxims partits. Tot i això, també hem de quedar-nos amb lo positiu, ja que en els 2 últims sets vam anar per davant del marcador en alguns moments que va fer que el set fos més ajustat. A seguir, que això continua!!!