VÒLEI MANRESA B – SD ESPANYOL

JUNIOR (2 Fase 8ª Jornada)

CEV L’HOSPITALET – SD ESPANYOL

1 – 3 (25-17 / 19-25 / 19-25 / 14-25)

Victòria molt important de les Júniors que donen un passet ferm cap a l’objectiu.

Ha costat entrar en el partit, en un primer set en què les nostres han estat despistades i poc encertades. A partir del 2n set  han capgirat la situació i han estat dominadores del marcador i del joc, gràcies a un bon servei, un atac agressiu i una bona defensa. Punt a punt hem anat aconseguint ser superiors tècnicament i com a conjunt, davant un Hospi que poc ha pogut fer.

Al darrer set ja ha estat un vendaval de joc de les nostres, que d’aquesta manera s’emporten els 3 punts.

Moltes felicitats equip!!

JUVENIL BLANC (2ª Fase 4ª Jornada)

CV PREMIÀ DE MAR – SD ESPANYOL

3-0 (25-18 / 25-20 / 25-23)

Partit on l’equip cau o per un resultat més exagerat del que la diferència entre ambdós equips hi havia. Dificultats en la recepció i col·locació sumat a un empetitiment en els trams finals dels sets, com a jugadores i com a equip ens ha penalitzat excessivament. Caldrà buscar mecanismes per emocionalment sortir de les dificultats i jugar amb l’alegria i confiança amb què s’entrena.

JUVENIL BLAU (2ª Fase 4ª Jornada)

VIC VOLEI CALLÍS – SD ESPANYOL

2-3 (25/16 – 25/16 – 16/25 – 26/28 – 10/15)

Les juvenils els dos primers sets estaven adormides, han sabut reaccionar i en el tercer set, dominàvem la recepció i seguidament han millorat en tots els aspectes del joc. Un quart set agònic on les noies lluitaven fins al punt 28, després un tie break on les nostres s’han merescut aquesta gran victòria.

CADET (2ª Fase 4ª Jornada)

3-1 (25-18 / 25-15 / 24-26 / 25-17)

Partit on l’equip ha demostrat confiança en molts moments. Penalitzant els errors individuals en altres parts de l’encontre l’equip va trobar un bon nivell en el 3r set per igualar l’encontre amb el 2-1. Al quart set les imprecisions al servei i en atac també van tornar a dificultar el joc tancant el partit a favor de les locals.

INFANTIL BLANC (2ª Fase 4ª Jornada)

CV AVAP GIRONA – SD ESPANYOL

3-2 (19-25/ 19-25 / 25-23 / 25-22 / 15-12)

Ens hem vingut a baix anímicament al veure que les contrincants ens ho ficaven difícil provocant, que ens remuntessin fins a la nostra derrota. No ha sigut el nostre millor dia i, ni de bon tros, el nostre millor partit en comparació amb els altres, ja que seguim sense comunicació dintre del camp fent que així hi hagin errades que en aquestes altures no s’han de fer. Continuem treballant!!