SD Espanyol Sènior A 72-63 CB Ciutat Vella A

diciembre 13, 2021

Partit marcat per les baixes de l’equip visitant que l’Espanyol ha sabut aprofitar tot i la diferencia en la clasificació. El ciutat Vella està 2on i l’Espanyol al lloc 10.
Bon inici per part de l’Espanyol amb un parcial de 6-0 però que ha tingut resposta del visitant amb un 0-7 i posant-se per davant en el marcador. A partir d’aquí ha anat alternant fins acaba el primer quart amb el resultat de 14-17.

El segon quart ha sigut molt mes intens per part del Ciutat Vella i poc encert en el tir per part de l’Espanyol que ha fet que anés per sota en resultat bona part del quart però ha sabut remontar i arribar al descans amb 30-29.

Després del descans ha continuat la tònica en el marcador però l’Espanyol per un Miki Puig acertat en el tir a tornat a remontar una diferencia negativa en el marcador i arribar al final del quart amb un 52-43.

Bon inici del últim quart amb dos triples seguits de Roger Renau que ha donat una màxima diferencia de 15 punts 62-47, que ha anat mantenint amb mes o menys diferencia però sense deixar d’anar davant al marcador fins al final del partit, amb resultat de 72-63.