Resultats Volei

octubre 3, 2022
DERBI DE JUNIORS
JUVENIL BLANC

FOTOS: DERBI DE JUNIORS | JUVENIL BLANC

SÈNIOR B (1ª Jornada 1ª Fase)

MÀGIC VILADECANS – SD ESPANYOL

3-1 (20-25 / 25-13 / 25-16 / 25-19)

Primer partit de la lliga regular contra un bon rival amb experiència. L’equip va començar bé amb bon ritme de joc, però en els següents sets hem estat massa irregular. Caldrà aprendre a mantenir l’atenció i la intensitat durant tot el partit i continuar millorant.

 

JÚNIOR (2ª Jornada 1ª Fase)

SD ESPANYOL – BARÇA CVB

0-3 (9-25 / 10-25 / 19-25)

Han jugant un partit amb un rival molt fort, les júniors ho han deixat tot a la pista, han lluitat cada pilota però al final el rival es va emportar la victòria.

Continuarem treballant per a millora

 

JUVENIL Blanc(1ª Jornada 1ª Fase)

3-2 (25-23 / 25-22 / 9-25 / 18-25 / 15-11)

Comencem a una nova categoría, segona divisió, on puja el nivell d’exigència i des del primer partit avui s’ha observat. L’equip ha sapigut col.locarse en defensa sobretot en els dos primers sets. Després l’encert en l’atac rival sumat a l’augment d’errades pròpies a igualat el partit per arribar al definitiu tiebreak. On l’equip ha fet un gran percentatge de bons serveis i ha sapigut bloquejar a la millor atacant rival. El grup en conjunt ha sapigut competir per acabar guanyant un partit on la grada i la passió han donat molta emoció.

Seguirem entrenant per millorar mecanismes i execució tècnica.

Moltes felicitats a totes per la feina!

 

CADET Blanc (1ª Jornada 1ª Fase)

SD ESPANYOL – CV LA PALMA

0-3 (25-16 / 25-19 / 25-20)

El primer partit de les cadets ens deixa amb molta expectativa per a la resta del campionat.

Malgrat la derrota l’equip va demostrar potencial i actitud. Els marcadors en els tres sets van començar ajustats i per moments igualats, no obstant això a causa de la recepció i falta de comunicació el rival acabava per tenir major avantatge.

Ara toca treballar més en els errors d’aquest partit i continuar entrenant com ho fa l’equip.

 

INFANTIL Blanc (1ª Jornada 1ª Fase)

SD ESPANYOL – LA SALLE BONANOVA

0-3 (16-25 / 23-25 / 18-25)

Primer partit de lliga i fem front a la primera derrota, però amb moltes ganes de seguir cap endavant i millorant. Els nervis ens han jugat una mala passada en tots els sets encara que en el segon set hem sabut controlar-los i igualar-nos als nostres contrincants. Objectius de cara al següent partit: anar més segures de nosaltres mateixes i enfortir la comunicació de grup.

 

INFANTIL Blau (1ª Jornada 1ª Fase)

Club Joventut Les Corts Verd – SD ESPANYOL

0-3 (22-25 / 13-25 / 6-25)

Primer partir de la lliga on sortim amb bones sensacions. Primer set s’ha començat amb una bona diferència anant per sobre en el marcador, però a causa de la falta de seguretat en els serveis i al deixar zones del camp descobertes ha fet que ens atrapessin, tot i que finalment l’hem pogut guanyar. Segon i tercer set molt més tranquil·les, fent tres tocs en tot moment i acabant amb un bon atac els punts. Continuem treballant així i aprofitem que el cap de setmana que ve descansem per anar més ben preparades al següent.

HAZTE SOCIO DE SD ESPANYOL

Futur Espanyol
MasMedikal
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/transportes-prats.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/transportes-bode.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2022/10/garcia-alonso-sm.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/baque-abogados-1.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/pinotxo.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/reno.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/apmae.jpg
Komunícalo
Cinco Sentidos
Fruits Secs Joan Avilés
Edibel
Bielsa Optics Optometristes
Pizza Via
Pizza Via
Hot Pint Solucions
Bufete Español Moreda
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2022/10/dkalle-1.png
Ferran
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
El 1900
El 1900

SOBRE SD ESPANYOL

sde_logo_web

SECCIONS DEPORTIVES ESPANYOL es un club deportivo que impulsado por el espanyolismo, y mediante la participación en competiciones deportivas federadas de diferentes deportes, excepto el fútbol donde ya nos sentimos representados, pretendemos homenajear las secciones deportivas del Espanyol y propagar sus sentimientos.

CANAL YOUTUBE

ÚLTIMAS NOTICIAS

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. Política Cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies