SD ESPANYOL 75 – CB VILATORRADA 66

octubre 3, 2022

Primer partit al camp de les tres xemeneies, que aquesta temporada es el nostre camp de joc.
Avui l’Espanyol ha jugat amb només 8 jugadors per problemes administratius amb tres.
Primer quart amb clar domini del Espanyol que ha acabat el quart amb un 21-9
El segon quart ha continuat amb un bon treball tant de defensa com al atac que ha fet que seguís augmentant la diferencia en el marcador, tot i que al final del quart l’equip visitant ha retallat diferencia.
42-25
La represa després del descans ha mostrat un equip visitant molt mes acertat en atac i això afegit a un relaxament de la defensa del espanyol ha fet que empatesin el parcial del tercer quart 61-44.
El últim quart l’equip visitant ha sigut molt mes intens tant al atac com a la defensa i això ha fet que es poses a només sis punts al marcador però al final ha guanyat l’Espanyol per 75-66.
Gran treball de tot l’equip, especialment de Miki Puig , Gerard Gomila , Gerard Solà i Toi Gabriel.