Crònica de la setmana vòlei

octubre 17, 2022

SENIOR NACIONAL
SD ESPANYOL – CN SABADELL
3-0 (25 – 13 / 25 – 18 / 25 -21)
Partit impecable de les nostres, que ha servit per guanyar els tres punts en una victòria de prestigi contra el que es va proclamar campió de la Lliga Catalana.
Una exhibició ofensiva i defensiva que ha desarticulat per complet al CN Sabadell, deixant a les nostres dominar tot el partit sense donar en cap moment síntomas d’esgotament. Agressives a la xarxa, deixant-se la pell en defensa i amb una confiança i valentia total en cada acció… sense dubtar en cap moment i tenint molt clar el pla de joc.
De nou, tant a la pista com a la banqueta, l’equip a ratllat la perfeccció mostrant un potencial que sembla no tenir sostre.
Una nova victoria amb la que donem un cop a sobre la taula, hem vingut a quedar-nos!

SENIOR B
F. MISTRAL – SD ESPANYOL
3-1 (25-16 / 27-25 / 20-25 / 25-16)
Avui l’equip a millorat en la seva actitud i hem competit millor sobretot a partir de la meitat del segon set. Cal millorar errors propis al servei, en recepció i també encertar amb el nostre atac. Jugar concentrades i intenses desde el primer punt! Seguim millorant.

JUNIOR
SD ESPANYOL – CV SANT QUIRZE
3-2 (21-25 / 25-23 /26-24 / 15-25 /15-10)
En un partit durísim contra Sant Quirze, les juniors o han donat tot a la pista, fins aconseguir guanyar el tie break.
Lamentar una nova lesió a l’equip, en aquest cas ha estat la Paula, que s’ha tingut que retirar del partit.
Continueu treballant dur, aquest és el camí.

JUVENIL BLANC
SD ESPANYOL  – CV SALOU
1-3 (19-25 / 21-25 / 25-22 / 26-28)
Partit molt igualat en el que l’equip primer, ha competit contra ell mateix i a partir del tercer set, quan ha aconseguit reduir errors propis i trobar un joc ordenat, ha començat a competir contra el rival. Tot i fer més punts d’atac que el rival, l’acumulació d’errors en servei i recepció ha generat parcials difícils de superar. Tot i així l’equip en conjunt s’ha mantingut ferm i tots els canvis han sumat per gairebé forçar el tie break (26-28 al quart set).
Seguirem treballant per millorar cada partit!

JUVENIL BLAU
AULA EE – JUVENIL BLAU
3 – 0 (25 -10 / 25 – 09 / 25 -14)
Hem tingut un partit difícil contra Aula, però les juvenils cada cop van millorant, ens queda un camí llarg però les nenes, el ultim set, han demostrat que poden arribar a fer molt. A seguir treballant.

CADET
SD ESPANYOL – CV SALOU
0-3 (11-25 / 23-25 / 18-25)
La falta de concentració al principi del partit va impedir a les nostres cadets posar en pràctica el que havien entrenat i guanyar el primer set. Al segon van treballar més i millor, però no el suficient per guanyar-lo. Al tercer set el CV Salou ha mostrat la seva superioritat amb les seves millors jugadores i ha tancat el partit de manera definitiva.
Endavant equip!! Esteu en el bon camí!!

INFANTIL BLANC
CV ELS ARCS – SD ESPANYOL
3-0 (25-12 / 25-19 / 26/24)
Hem d’aprendre a sortir amb actitud des d’un bon començament i no enfonsar-nos si l’equip contrari ens ho posa difícil. Encara que, hem lluitat fins al final i ens quedem amb això.

 

INFANTIL BLAU
Barça CVB  – SD ESPANYOL
0-3 (17 – 25 / 17 – 25 / 21 -25)
Primer derbi de la temporada acabant amb un bon sabor de boca. Hem tingut problemes de comunicació i alguns punts de descontrol, però respecte a la resta hem dut a terme un molt bon treball. Sempre intentant fer els tres tocs, jugant amb tranquil·litat i amb un fort remat al final de cada jugada, que en ha portat a estar pel davant en el marcador en tot moment. Molt contentes per la victòria i amb ganes de seguir mostrant la millor versió d’aquest equip.

HAZTE SOCIO DE SD ESPANYOL

Futur Espanyol
MasMedikal
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/transportes-prats.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/transportes-bode.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2022/10/garcia-alonso-sm.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/baque-abogados-1.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/pinotxo.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/reno.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/apmae.jpg
Komunícalo
Cinco Sentidos
Fruits Secs Joan Avilés
Edibel
Bielsa Optics Optometristes
Pizza Via
Pizza Via
Hot Pint Solucions
Bufete Español Moreda
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2022/10/dkalle-1.png
Ferran
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
El 1900
El 1900

SOBRE SD ESPANYOL

sde_logo_web

SECCIONS DEPORTIVES ESPANYOL es un club deportivo que impulsado por el espanyolismo, y mediante la participación en competiciones deportivas federadas de diferentes deportes, excepto el fútbol donde ya nos sentimos representados, pretendemos homenajear las secciones deportivas del Espanyol y propagar sus sentimientos.

CANAL YOUTUBE

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. Política Cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies