Cròniques del cap de setmana

noviembre 7, 2022

SÈNIOR 1ª NACIONAL (5ª Jornada)

CH BORDILS – SENIOR NACIONAL

3-1 (25/22 – 20/25 – 25/15 – 25/21)

Partit difícil a la també complicada pista de Bordils.

L’equip no va trobar el seu joc i el rival, amb una defensa molt intensa i encertada ho va aprofitar per portar el ritme del partit.

Tot i això, en alguns moments, les nostres van poder imposar la seva potència en atac, guanyant un set i tenint opcions de forçar el tiebreak. Però alguns errors finals van impedir puntuar.

Toca treballar pel següent partit, amb la confiança de què ja hem demostrat poder competir contra tothom. Som-hi

 

SENIOR B (Jornada 5ª)

VOLEI LA PALMA – SD ESPANYOL

1-3 (20-25 / 15-25 / 26-24 / 20-25)
Primera victòria de l’equip en lliga, davant un rival que tot i no oferir molta exigència en atac ha defensat molt bé. Era un partit on els errors propis i l’eficàcia en resoldre situacions individuals i col·lectives, han marcat les diferències finals. Contents per la victòria que ens dona moral per continuar entrenant i preparar-nos més i millor com a equip.

 

JUNIOR (7ª Jornada)

SD ESPANYOL – CV VILASSAR

1-3 (22-25 / 19-25 / 25-16 / 15-25)

El partit va començar amb problemes defensius, així i tot vam poder millorar el nostre joc gràcies al servei, amb el que vam poder posar en dificultats al rival. Malgrat tot, no va ser suficient per endur-nos la victòria. Continuarem treballant per millorar el nostre joc.

 

JUVENIL BLANC (Jornada 5ª)

CV CUBELLES – SD ESPANYOL

3-0 (25-20 / 25-10 / 25-9)

Partit on al primer set l’equip ha entrat bé al partit, amb pocs errors i encert. Amb igualtat al marcador una mala ratxa de recepció ha decantat el set per a l’equip local. A partir d’aquí els dos següents sets, l’equip ha desaparegut, enfonsat en ell mateix sense capacitat de reacció individual ni col·lectiva. Estem a una categoria on cal mantenir la concentració i l’exigència tot el partit. Si no donem el nostre 120% desapareixem com a equip. Derrota de la que cal aprendre.

 

JUVENIL BLAU (Jornada 5ª)

CV CANET – SD ESPANYOL

3-0 (25-9 / 25-16 / 25-16)

Derrota contra un equip que ens ho ha ficat difícil. Les noies no han donat una pilota per perduda, encara que hem tingut problemes amb les rotacions i amb la comunicació de l’equip dins de la pista. Continuem treballant!

 

CADET (Jornada 5ª)

CV CUBELLES – SD ESPANYOL

1-3 (15-25 / 23-25 / 14-25)

Gran partit de les noies amb un primer set resol amb claredat, un segon set on es va remuntar un 11-2 en contra, un tercer que es va perdre per una clara falta de concentració, per tancar el partit amb un quart set on vam estar molt bé en el servei.

 

INFANTIL BLANC (5ª Jornada)

CV VALL D’HEBRON Vernell – SD ESPANYOL
0-3 (25-9 / 25-20 / 25-19)
Ens emportem una derrota contra un equip que ens ho ha posat molt difícil, però molt contentes perquè no ens hem vingut a baix i hem lluitat la pilota fins a l’últim moment del partit. Falta millorar la comunicació dins la pista i, també, tenir seguretat per arribar a fer els tres tocs.

 

INFANTIL BLAU (5ª Jornada)

CV VALL D’HEBRON Groc – SD ESPANYOL
3-0 (25 – 8 / 25-19 / 25-17)
Derrota davant d’un rival que encara no ha perdut i està situat al capdavant de la classificació. Partit on havíem de posar molta concentració i actitud per la nostra part i encara que al primer set no ho hem aconseguit, en els dos darrers ha millorat la situació, cosa que es reflecteix en un marcador més ajustat. També moltes dificultats en recepció, aspecte que no ens ha permès tenir una bona continuïtat en el joc. Dit això, toca treballar i donar el màxim en els entrenaments per obtenir millors resultats.

 

HAZTE SOCIO DE SD ESPANYOL

Futur Espanyol
MasMedikal
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/transportes-prats.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/transportes-bode.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2022/10/garcia-alonso-sm.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/baque-abogados-1.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/pinotxo.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/reno.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/apmae.jpg
Komunícalo
Cinco Sentidos
Fruits Secs Joan Avilés
Edibel
Bielsa Optics Optometristes
Pizza Via
Pizza Via
Hot Pint Solucions
Bufete Español Moreda
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2022/10/dkalle-1.png
Ferran
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
El 1900
El 1900

SOBRE SD ESPANYOL

sde_logo_web

SECCIONS DEPORTIVES ESPANYOL es un club deportivo que impulsado por el espanyolismo, y mediante la participación en competiciones deportivas federadas de diferentes deportes, excepto el fútbol donde ya nos sentimos representados, pretendemos homenajear las secciones deportivas del Espanyol y propagar sus sentimientos.

CANAL YOUTUBE

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. Política Cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies