Cròniques de la jornada

noviembre 13, 2022

SÈNIOR 1ª NACIONAL (6ª Jornada)

SD ESPANYOL – CECELL LLEIDA

0-3 (16-25 / 25-27 / 28-30)

Derrota més ajustada del que pot semblar.

Després d’un primer set i part del segon on l’equip no va trobar el seu nivell en atac, les noies van capgirar un marcador força advers per quasi emportar-se el segon en una gran remuntada.
Ja al tercer, l’equip va continuar superant els problemes en atac a força de deixar-se la pell en cada punt. Fins a 5 pilotes de partit es van salvar per caure finalment per un agònic 28-30.
Mereixíem una mica més, però així és d’exigent aquesta categoria. Tot i això, vam posar al líder contra les cordes.
Continuem treballant per aconseguir els nostres objectius.

 

SENIOR B (6ª Jornada)

SD ESPANYOL – VIROLAI B

3-2 (20-25 / 23-25 / 25-11 / 25-18/ 15-10)

Victòria de l’equip que ha remuntat un 0-2, sense perdre la confiança tot i el marcador advers, contra un rival que defensava molt i oferia jugades molt llargues. El bon treball del servei propi a partir del tercer set ha ajudat a l’equip a jugar més segur i amb iniciativa.

L’equip ha de seguir en la línia de millora com a grup, per trobar-nos cada vegada més còmodes a pista i tenir un ordre i iniciativa en el joc. Felicitar a l’equip per aconseguir una remuntada de mèrit.

 

JUNIOR (8ª Jornada)

CV SANT CUGAT A – SD ESPANYOL

1-3 (25-16 / 26-24 / 25-21)

 

JUVENIL BLANC (6ª Jornada)

SD ESPANYOL – CV ESPLUGUES

2-3 (25-23/22-25/25-18/23-25/8-15)

Partit molt igualat contra un rival històric com és l’Esplugues. En moltes fases del joc l’equip ha portat la iniciativa i s’ha millorat en el joc amb pilota, però cal millorar el treball en recepció per donar equilibri a l’equip, que avui ha patit de nou contra un gran servei.

Molts ànims!

 

JUVENIL BLAU (6ª Jornada)

SD ESPANYOL – SANT MARTÍ

1-3 (17-25 / 09-25 / 25-21 / 21-25)

Un partit on els dos primers sets les nostres no han estat connectades, tenint molts errors i desorganització. Però, el tercer set tant les de dins com les de fora, han lluitat i animat, atacant per tots els costats i fins i tot per darrere, emportar-se el set de manera espectacular. Un quart set d’infart, que han lluitat fins als últims punts, però que es va emportar el rival.

A continuar treballant!

 

CADET (6ª Jornada)

SD ESPANYOL – CV ESPLUGUES

0-3 (18-25/18-25/14-25)

Les cadets van començar molt bé en un primer set contra el seu igual CV Esplugues. Les nostres van demostrar moltes ganes i actitud des del principi. Tot i això, el bon servei de l’Esplugues va dificultar molt el joc de l’Espanyol, no permetent que es pugués fer una bona recepció i formar el joc.A continuar treballant noies!

 

INFANTIL BLANC (6ª Jornada)

SD ESPANYOL – CV ESPLUGUES B

0-3 (4-25 / 12-25 / 12-25)

Partit contra les primeres de la lliga i invictes que ens ho han ficat molt molt difícil, però assumim la derrota. Hem reaccionat una mica tard a l’hora de fer-l’hi front i això ens ha fet que ens costés agafar el ritme de partit. Tot i això, hem millorat en aspectes tàctics de defensa i atac, demostrant en el partit, ja que vam fer punts bastant bons. Continuem millorant!!

 

INFANTIL BLAU (6ª Jornada)

SD ESPANYOL – CE SANT IGNASI V.

3-0 (25-18 / 25-14 / 25-10)

Una victòria molt ben treballada en els entrenaments de la setmana. Hem començat una mica adormides al primer set, però hem sabut activar-nos, concentrar-nos i acabar dominant el partit, portant un joc tranquil que ens permetia acabar amb un bon atac al final de cada jugada. Mentalitzades per continuar millorant, però molt contentes tant pel progrés individual com el de l’equip.

HAZTE SOCIO DE SD ESPANYOL

Futur Espanyol
MasMedikal
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/transportes-prats.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/transportes-bode.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2022/10/garcia-alonso-sm.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/baque-abogados-1.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/pinotxo.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/reno.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/apmae.jpg
Komunícalo
Cinco Sentidos
Fruits Secs Joan Avilés
Edibel
Bielsa Optics Optometristes
Pizza Via
Pizza Via
Hot Pint Solucions
Bufete Español Moreda
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2022/10/dkalle-1.png
Ferran
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
El 1900
El 1900

SOBRE SD ESPANYOL

sde_logo_web

SECCIONS DEPORTIVES ESPANYOL es un club deportivo que impulsado por el espanyolismo, y mediante la participación en competiciones deportivas federadas de diferentes deportes, excepto el fútbol donde ya nos sentimos representados, pretendemos homenajear las secciones deportivas del Espanyol y propagar sus sentimientos.

CANAL YOUTUBE

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. Política Cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies