Cròniques de la setmana de Vòlei

noviembre 28, 2022

SÈNIOR 1ª NACIONAL (8ª Jornada)

SD ESPANYOL – CV BUNYOLA

2-3 (25-14 / 19-25 / 25-23 / 20-25 / 10-15)

Partit molt disputat contra un combatiu Bunyola, que ha tingut fases de joc molt diferenciades.

Les nostres han sortit molt concentrades i això ha fet que el pla de joc es pogués portar quasi a la perfecció, guanyant el primer set de forma clara.

A partir d’aquí, Bunyola ha intensificat al servei i en atac i el partit ha canviat de ritme, cosa que hem patit i ens ha costat adaptar-nos. Tot i això, i perdre el segon set, al tercer, les nostres han competit amb intensitat per guanyar el set i avançar-se de nou.

Però un rival amb una gran capacitat per enganxar-se al partit i que ja ho sabíem, ha aconseguit imposar de nou el seu ritme, forçar el tie-break i guanyar el partit.

Tot i la derrota, sumem un nou i valuós punt que ens permet continuar depenent de nosaltres mateixes, fora de les places de descens i amb equips molt i molt a prop per poder avançar més posicions. Seguim lluitant, seguim gaudint del camí!!

 

SENIOR B (8ª Jornada)

SD ESPANYOL – MAGIC V. VILADECANS

0-3 (14-25 / 7-25 / 23-25)

Partit en què l’equip ha necessitat dos sets per començar a jugar i entendre l’activitat que es realitzava, jugar un partir de vòlei. Només al tercer set l’equip ha mostrat ganes i actitud per competir i intentar jugar el millor possible. Cal entrar concentrades des del primer punt i intentar sempre donar el millor. Cal continuar treballant, però també posar més actitud.

 

JUNIOR (10ª Jornada)

SD ESPANYOL – CV VALL D’HEBRON

3-0 (26-28 / 8-25 /16-25)

Vam començar el partit amb un primer set molt ajustat, on les nostres van sortir molt concentrades i amb molt bona actitud. Però a mida què anava avançant el partit, hem baixat la concentració i l’actitud, i el nostre rival va saber aprofitar-ho per emportar-se els tres punts.

Cal destacar el compromís de les noies amb l’equip i la consciència dels aspectes que han de continuar treballant, per anar creixent i millorant com equip.

 

JUVENIL BLANC (8ª Jornada)

CV LA PALMA – SD ESPANYOL

3-1 (25-14 / 16-25 / 25-12 / 25-20)

Partit molt irregular on l’equip ha mostrat llums i ombres. Cada set ha estat diferent,a l’equip li ha costat molt centrar-se en el partit. Al primer set la bona actuació d’una de les atacants rivals ens ha superat en atac, bloqueig i servei. Al segon set, amb el canvi de sistema i entenent el joc, l’equip ha neutralitzat a la millor jugadora rival i ha dominat tot el set, també gràcies a un bon nivell de servei, per igualar el partit. Al tercer set, fruit d’algunes dificultats en recepció, l’equip va desaparèixer i al quart ens va costar tornar a entrar al partit. Així i tot, el vam competir amb igualtat.

Tot i les baixes l’equip ho ha intentat, però cal ser molt conscients que és important sempre estar totes juntes per ser més fortes i quan les coses no surten bé l’única solució és l’equip!

 

JUVENIL BLAU (8ª Jornada)

SD ESPANYOL – SAGRAT COR DIPUTACIÓ

0-3 (20-25 / 12-25 / 14-25)

Un partit on les nostres van lluitar pilotes molt complicades, atacant per totes bandes, però, hi ha hagut moments de desconnexió. Les juvenils estan millorant i en aquest partit ho han demostrat.

 

CADET (8ª Jornada)

CV LA PALMA – SD ESPANYOL

3-0 (25-11 / 25-21 / 25-20)

Tot i l’esforç i participació de les noies, el rival ens ha superat en defensa i remats. En els tres sets les nostres han demostrat molt bona actitud i millora en el seu joc, tot i això, aquesta setmana no ha estat suficient per endur-se el segon i tercer set on el marcador ha sigut més ajustat.

Lamentem la lesió de l’Alexandra Miralles.

 

INFANTIL BLANC (8ª Jornada)

LA SALLE BONANOVA – SD ESPANYOL

3-0 (25-10 / 25-22 / 25-21)

Partit en el que podíem haver guanyat algun set, ja que ven millorar i com recepció i atac però els hi faltava seguretat en si mateixes alhora d’estar a pista jugant.

 

INFANTIL BLAU (8ª Jornada)

SD ESPANYOL – JUVENTUT LES CORTS

3-0 (25-14 / 25-18 / 25-21)

Sumem una victòria més que ens manté a la part alta de la classificació. Partit que havíem d’aprofitar per a prendre més riscos, sobretot en les accions individuals com els serveis, que comportaven un nivell d’error no forçat una mica més elevat, però que ens podíem permetre. Tot i això, vam poder realitzar el nostre joc amb tranquil·litat i demostrant que l’equip millora a poc a poc. Ara toca aprofitar que tenim dues setmanes sense competició per continuar evolucionant i dificultar cada vegada més el joc dels nostres rivals.

HAZTE SOCIO DE SD ESPANYOL

Futur Espanyol
MasMedikal
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/transportes-prats.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/transportes-bode.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2022/10/garcia-alonso-sm.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/baque-abogados-1.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/pinotxo.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/reno.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/apmae.jpg
Komunícalo
Cinco Sentidos
Fruits Secs Joan Avilés
Edibel
Bielsa Optics Optometristes
Pizza Via
Pizza Via
Hot Pint Solucions
Bufete Español Moreda
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2022/10/dkalle-1.png
Ferran
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
El 1900
El 1900

SOBRE SD ESPANYOL

sde_logo_web

SECCIONS DEPORTIVES ESPANYOL es un club deportivo que impulsado por el espanyolismo, y mediante la participación en competiciones deportivas federadas de diferentes deportes, excepto el fútbol donde ya nos sentimos representados, pretendemos homenajear las secciones deportivas del Espanyol y propagar sus sentimientos.

CANAL YOUTUBE

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. Política Cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies