Cròniques del cap de setmana vòlei

diciembre 5, 2022

SÈNIOR (9ª Jornada)

Magnífic partit a Premià de Dalt, on les nostres han competit i jugat de forma increible.
Després d’un primer set o no hem trobat el ritme necessari, les noies han canviat el xip i amb una gran determinació han sortit dominant totes les fases del joc, per emportar-se els dos següents sets amb contindència i claretat.
Pero un gran rival, que no es resignava a perdre tots els punts, ha forçat el tiebreak amb un joc ofensiu molt potent.
Al cinquè i definitiu, la batalla ha estat de molta intensitat i tot i tenir opcions de guanyar-lo, ha sigut Premià qui ha tancat el partit per la mínima, en un agònic final.

Un nou punt guanyat contra un altre dels equips de la part alta, amb unes sensacions molt bones i on totes han sumat i ajudat en cada punt. Una atèntica pinya que va camí cap el seu objectiu. Seguim noies!

SÈNIOR B

CV Viladecans – Senior B
3-0 (25-22/ 25-21/ 25-15)
Partit contra les segones clasificades en el que l’equip ha competit molt be fins als moments finals de cada set, on ens hem encongit i acumulat errors propis que han decantat els sets cap a l’equip local. L’equip ha aconseguit incomodar al rival que ha optat per fintar i buscar espais o joc subterrani, que els ha funcionat i ens ha costat molt defensar. Cal seguir treballant per millorar aspectes individuals i colectius i agraïr la participació de fins a 5 juvenils que han completat l’equip.

JUNIOR (11ª Jornada)

CV SANT QUIRZE – SD ESPANYOL

1-3 (25-17 / 18-25 / 14-25 / 22-25)

El primer set s’ha jugat d’una manera desorganitzada en tots els aspectes. En el segon el joc ha canviat radicalment, les noies han aconseguit dominar el joc des de l’agressivitat del servei i organitzant-se molt bé en defensa. Gràcies a això i a la concentració han donat la volta al partit, aconseguint una victoria molt necesaria.

 

JUVENIL BLANC (9ª Jornada)

TORREDEMBARRA – SD ESPANYOL

3-0 (26-24 / 25-19 / 25-15)

Partit contra el líder destacat del grup. Tot i el resultat l’equip ha plantat cara, situant-se bé en el bloqueig, aturant el seu fort potencial en atac i obligant el rival a recórrer a un pla B a base de fintes i buscar forats. Fins i tot l’equip ha tingut l’oportunitat de guanyar el primer set. Cal continuar treballant perquè les bones intencions en atac es tradueixin en punts i seguir el creixement com a equip per a ser més competitives i sobretot gaudir de la competició.

 

JUVENIL BLAU (9ª Jornada) DESCANSA

 

CADET (9ª Jornada)

TORREDEMBARRA – SD ESPANYOL

3-1 (25-22 / 25-21/ 22-25 / 25-14)

Partit amb alts i baixos, on l’equip sempre ho ha intentat mostrant molt bona actitud. Hem sabut rectificar en defensa per aturar al rival i amb un bon treball, hem tingut la recompensa de guanyar un dels sets. Continuar millorant tècnicament és molt important per executar bé les accions i a poc a poc aplicar bé els sistemes proposats.

 

INFANTIL BLANC (9ª Jornada)

JAKO AEE – SD ESPANYOL

3-0 (25-14 / 25-17 / 25-16)

Partit en què podíem haver guanyat, ja que hem estat molt encertades en recepció i atac, però a les noies els hi ha faltat seguretat en elles mateixes i confiança entre companyes a l’hora d’estar a pista jugant.

 

INFANTIL BLAU (9ª Jornada) DESCANSA

 

HAZTE SOCIO DE SD ESPANYOL

Futur Espanyol
MasMedikal
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/transportes-prats.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/transportes-bode.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2022/10/garcia-alonso-sm.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/baque-abogados-1.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/pinotxo.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/reno.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/apmae.jpg
Komunícalo
Cinco Sentidos
Fruits Secs Joan Avilés
Edibel
Bielsa Optics Optometristes
Pizza Via
Pizza Via
Hot Pint Solucions
Bufete Español Moreda
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2022/10/dkalle-1.png
Ferran
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
El 1900
El 1900

SOBRE SD ESPANYOL

sde_logo_web

SECCIONS DEPORTIVES ESPANYOL es un club deportivo que impulsado por el espanyolismo, y mediante la participación en competiciones deportivas federadas de diferentes deportes, excepto el fútbol donde ya nos sentimos representados, pretendemos homenajear las secciones deportivas del Espanyol y propagar sus sentimientos.

CANAL YOUTUBE

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. Política Cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies