Cròniques del cap de setmana

enero 23, 2023

SÈNIOR 1ª NACIONAL (13ª Jornada)

CN SABADELL – SD ESPANYOL

1-3 (18-25 / 25-16 / 20-25 / 11-25)

Gran victoria, de tres punts, que ens fa escara varies posicions i apropar-nos encara més al nostre objectiu.

 

Les noies van jugar un gran i complet partit, demostrant que tota la feina feta les está portant pel millor camí.

Després de guanyar el primer set, vam haver de patir al segon sense trobar el nostre joc i fer front a un fort Sabadell, que se’l va emportar de forma clara.

Però llavors, amb alguns canvis introduïts a la pista, les nostres van mostrar la seva enorme millora per gestionar els moments complicats i, amb una gran determinació, van desplegar el seu millor joc en totes les facetes. Això va permetre guanyar un dur tercer set i tancar el partit en un últim set per enmarcar.

 

Aquests importants tres punts, tot i saber que encara queda molta feina per fer, ens situen en una posició de privilegi. Seguim noies!

 

SÈNIOR B (12ª Jornada)

SD ESPANYOL – CV LA PALMA

3-0 (25-23 / 25-14 / 25-18)

Partit complicat al primer set, però resolt al final del set. El segon set molt ben jugat i coordinat on el rival se’n va anar del partit. El tercer més fàcil, però no va deixar de disputar-se els punts. Partit on han participat totes les jugadores per un igual.

 

JUNIOR Descansa

 

JUVENIL BLANC (12ª Jornada)

SD ESPANYOL – CV CUBELLES

1-3 (17-25 / 14-25 / 27-25 / 23-25)

Partit a priori d’alta exigencia contra un rival de la part alta de la taula on el servei i fort atac eren molt contundents. A la primera volta ens van superar amb gran claredat, però avui l’equip ha sapigut igualar el joc acabant en un 1-3 on per la mínima (23-25) no arribem a forçar el tie break. Important que l’equip aprengui a no baixar els braços, l’actitud és un aspecte inegociable a cada punt, i una decisió personal el seguir intentant-ho sempre. Seguim treballant per arribar a la segona volta amb la millor dinàmica.

 

JUVENIL BLAU (12ª Jornada)

SD ESPANYOL – CV CANET

2-3 (16-25 / 25-19 / 25-22 / 23-25 / 14-16)

Les juveniles avui han fet el millor partit de la temporada, són un equip maravellós, on es veu cada cap de setmana l’evolució tant individual com col·lectiva. Un primer set on ens dominaven les rivals, però seguidament les noies han reaccionat, fent dos sets excepcionals. Arribant a un tie break d’infart, on han lluitat totes les pilotes, i que finalment no ha pogut ser.

Felicitar a les juevenils, pel fenomenal partit on han defensat els colors i sobretot les grans ganes de seguir treballant.

A pel següent!

 

CADET (12ª Jornada)

SD ESPANYOL – CV CUBELLES

0-3 (10-25 / 21-25 / 19-25)

El primer set va començar molt malament i van intentar retallar les diferències. L’estat d’ànim en el segon set va millorar tot, però l’equip va fallar molt en el servei i en els atacs, mentre que l’altre equip es va consolidar amb només 2 jugadores centrals. Al tercer set les coses no van canviar gaire, malgrat els canvis ningú manifestava desig de millorar.

 

INFANTIL BLANC (12ª Jornada)

SD ESPANYOL – CV VALL D’HEBRÓN

0-3 (15-25 / 18-25 / 12-25)

Hem millorat moltes coses respecte partits anteriors però hem d’aprendre que cadascú té un rol a la pista i confiar més les unes en les altres. Vam fer molt bon partit i seguim millorant.

 

INFANTIL BLAU (12ª Jornada)

SD ESPANYOL – VALL D’HEBRÓN GROC

0-3 (5-25 / 20-25 / 8-25)

Partit contra les primeres de lliga, un equip sense ni un set en contra, que ens ha obligat a treure la nostra actitud més competitiva, cosa que només s’ha pogut veure reflexada en el segon set, oferint més dificultats al rival i sense deixar que ens caigués ni una pilota, portant un marcador més ajustat. Ara toca continuar entrenant per millorar aspectes tècnics i tàctics que ens facilitaran el nostre joc en un futur!

HAZTE SOCIO DE SD ESPANYOL

Futur Espanyol
MasMedikal
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/transportes-prats.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/transportes-bode.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2022/10/garcia-alonso-sm.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/baque-abogados-1.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/pinotxo.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/reno.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/apmae.jpg
Komunícalo
Cinco Sentidos
Fruits Secs Joan Avilés
Edibel
Bielsa Optics Optometristes
Pizza Via
Pizza Via
Hot Pint Solucions
Bufete Español Moreda
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2022/10/dkalle-1.png
Ferran
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
El 1900
El 1900

SOBRE SD ESPANYOL

sde_logo_web

SECCIONS DEPORTIVES ESPANYOL es un club deportivo que impulsado por el espanyolismo, y mediante la participación en competiciones deportivas federadas de diferentes deportes, excepto el fútbol donde ya nos sentimos representados, pretendemos homenajear las secciones deportivas del Espanyol y propagar sus sentimientos.

CANAL YOUTUBE

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. Política Cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies