Resultats de la jornada

febrero 6, 2023

SÈNIOR 1ª NACIONAL (15ª Jornada)

BARÇA CVB B – SD ESPANYOL

3-0 (25-23 / 25-16 / 25-20)

 

SÈNIOR BLANC (14ª Jornada)

VIROLAI – SD ESPANYOL

3-1 (25-17 / 22-25 / 25-15 / 25-16)

Es va començar el partit amb errors de tota mena. El segon set vam aconseguir guanyar millorant alguns aspectes del joc, però en el tercer set vam començar a cometre els mateixos errors fins al final. La qual cosa ens va condemnar a perdre el partit.

 

JUNIOR (2 Fase 2ª Jornada)

CN TERRASSA – SD ESPANYOL

1-3 (22-25 / 23-25 / 25-21 / 23-25)

Gran partit del Junior a la pista d’un fort rival, el CN Terrassa.

Cada set va ser una dura lluita que les nostres van afrontar amb determinació i amb la clara intenció de guanyar-lo. Des d’un bon servei, una defensa sòlida i un atac contundent, les nostres van demostrar que formen un gran bloc i que tenen una magnífica preparació.

Tots els sets van ser molt apretats i disputats, però una gran concentració a cada punt ens van donar la victòria.

Felicitar al rival per la seva entrega i lluita, i a les nostres per la victòria.

 

JUVENIL BLANC (14ª Jornada)

CV ESPLUGUES – SD ESPANYOL

3-0 (25-17 / 25-20 / 27-25)

Partit on l’equip va entrar fred, adormit amb poca actitud. A més els errors individuals en el servei dificultaven molt portar la iniciativa. El rival no va necessitar fer gaires punts de mèrit per posar-se 2-0 al marcador, ja que nosaltres mateixes no acabàvem d’entrar a jugar. El tercer set es va millorar molt i sí que es va portar la iniciativa, només dificultats per sortir en una rotació van permetre al rival entrar a competir-lo per acabar tancant per la mínima 27-25.

 

JUVENIL BLAU (14ª Jornada)

CV SANT MARTÍ – SD ESPANYOL BLAU

1-3 (10-25 / 25 -18 / 18-25 / 23-25)

Un partit on les juvenils tornen a demostrar el que són capaces de fer. Un primer set excel·lent, dominant completament al rival, en canvi, un segon set on pels nostres errors les rivals s’emportaven el set. Seguidament, dos sets on les nostres juvenils, lluitaven i eren agressives en tots els aspectes del joc. Ens emportem 3 punts importants del tercer de la lliga. Enhorabona, noies!!

 

CADET (14ª Jornada)

CV ESPLUGUES – SD ESPANYOL

3-0 (25-14/25-19/ 25-23)

Com sempre, es va començar amb por els tres sets, però recuperant el joc a mesura que avançava el joc. El resultat final, no reflecteix els bons punts fets. Amb molt bona actitud a partir del segon i fonamental en el tercer que es va escapar per la mínima.

 

INFANTIL BLANC (14ª Jornada)

CV ESPLUGUES – SD ESPANYOL

0-3 (25-10 / 25-9 / 26-24)

Encara que el rival sigui fort i les circumstàncies no estiguin a favor nosaltres hem de sortir a la pista amb ganes de lluitar per la pilota. Tot i això, hem demostrat a l’últim set que si volem podem fer patir al rival. Continuem millorant

 

INFANTIL BLAU (14ª Jornada)

CE SANT IGNASI VERMELL – SD ESPANYOL

0-3 (19 – 25 / 14 – 25 / 20 – 25)

Una victòria més que ens enduem cap a casa i ens puja els ànims després de dues derrotes seguides. Hem pogut portar un joc tranquil i aprofitar les boles fàcils que passaven les rivals per fer una bona jugada amb un contundent remat final. Continuarem treballant per acabar amb un bon sabor de boca la 1a fase de la temporada.

 

HAZTE SOCIO DE SD ESPANYOL

Futur Espanyol
MasMedikal
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/transportes-prats.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/transportes-bode.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2022/10/garcia-alonso-sm.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/baque-abogados-1.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/pinotxo.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/reno.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/apmae.jpg
Komunícalo
Cinco Sentidos
Fruits Secs Joan Avilés
Edibel
Bielsa Optics Optometristes
Pizza Via
Pizza Via
Hot Pint Solucions
Bufete Español Moreda
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2022/10/dkalle-1.png
Ferran
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
El 1900
El 1900

SOBRE SD ESPANYOL

sde_logo_web

SECCIONS DEPORTIVES ESPANYOL es un club deportivo que impulsado por el espanyolismo, y mediante la participación en competiciones deportivas federadas de diferentes deportes, excepto el fútbol donde ya nos sentimos representados, pretendemos homenajear las secciones deportivas del Espanyol y propagar sus sentimientos.

CANAL YOUTUBE

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. Política Cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies