2-3 (25-23 / 25-19 / 21-25 / 23-25 / 06-15)

SÈNIOR BLANC

SD ESPANYOL – SAFA GAVÀ

1-3 (16-25 / 19-25 / 25-23 /20-25)

Com és habitual, hem començat perdent el primer set per culpa dels errors i dels nervis. Millorem en el segon tot i perdre’l, i en el tercer reflectim aquesta millora en el marcador guanyant-lo 26/24. En el 4t hem jugat molt bé, i tot i els errors comesos no l’hem pogut guanyar.

Derrota que no impedeix veure l’evolució en positiu del joc i l’actitud.

JUNIOR (2 Fase 3ª Jornada)

SD ESPANYOL – AEE INST MONTSERRAT

3-2 (22-25 / 11-25 / 25-15 / 25-15 / 15-8)

Les Júniors han tingut un inici de partit bastant caòtic i desorganitzat, i fruit d’això les rivals s’han posat amb dos sets d’avantatge al marcador. A partir del 3r set, han jugat en equip, amb molta actitud i sense cometre errades, el que les ha portat a remuntar el partit i emportar-se la victòria en un tie break on han estat molt superiors.

Moltes felicitats al nostre Júnior, són un gran equip que sap sobreposar-se a les adversitats.

JUVENIL BLANC

SD ESPANYOL – CV SANT BOI

2-3 (25-23 / 25-19 / 15-25 / 26-28 / 14-16)

Partit on a diferència dels últims encontres, l’equip va entrar amb bona actitud i amb la iniciativa demostrant ser superior per avançar-se 2-0 al marcador. El tercer set l’equip va baixar la intensitat i el rival ens va superar. Donar molts ànims a la nostra companya Cris que es va retirar lesionada al tercer set. Al quart vam recuperar la iniciativa, però als punts finals sumat a alguna incertesa arbitral clau finalment es va escapar per la mínima. Al cinquè final, l’equip va ser valent i va dur la iniciativa, però la fatiga també va afectar el nostra joc i les dificultats per construir jugades amb cops finals d’atac van decantar el partit també per la mínima per les rivals (14-16).

Donar molts ànims per l’equip que mostra millores individuals i jugades de mèrit. Continuarem treballant per a preparar al màxim la segona fase del campionat.

JUVENIL BLAU

SD ESPANYOL – PREMI DE DALT

3-0 partido (25-11 / 25 -8 / 25-5)

Gran partit el jugat per les nostres, que de principi a fi han sabut imposar el seu joc i marcar el ritme.

Continuem treballant i millorant, felicitats noies!!!

CADET

SD ESPANYOL -Cv SANT BOI

0-3 (18-25 / 17-25 / 22-25)

Partit on tot i el resultat de 0-3 les noies han competit a bon nivell i han demostrat tenir bona actitud. Esperem que aquest ànim, segueixi als propers entrenaments per iniciar la segona fase amb molta confiança.

INFANTIL BLANC

SD ESPANYOL – SANT CUGAT VERMELL

0-3 (15-21 / 18-25 / 13-25)

Acabem la primera fase amb una derrota, però contentes de l’evolució que hem tingut. Encarem la segona amb l’objectiu de continuar millorant i treballant per assolir nous objectius

INFANTIL BLAU

SD ESPANYOL – SANT CUGAT U

3-0 (25 – 20 / 25 – 20 / 25 – 21)

No podem acabar millor la 1ª fase que guanyant amb un contundent 3-0 contra un equip que venia molt disposat a lluitar cada bola i competir fins al final. Tot i això, vam saber portar el ritme del partit, minimitzant el nostre error al mínim i mostrant la nostra gran evolució respecte quan va començar la temporada. Molt contentes i amb ganes de continuar treballant per donar guerra als rivals de la següent fase.