Cròniques del vòlei

marzo 6, 2023

SÈNIOR 1ª NACIONAL (19ª Jornada)

CV BUNYOLA – SD ESPANYOL

2-3 (25-18 / 20-25 / 20-25 / 25-23 / 13-15)

 

SÈNIOR BLANC (2ª Fase 2ª Jornada)

CV IGUALADA – SD ESPANYOL

0-3 (15-25 / 10-25 / 12-25)

Es va jugar un bon partit, amb molta tranquil·litat, fent bons serveis, bloquejos i atacs de central, punta i oposada. Vam ser superiors al rival. Bona actuació de les cadets que ens van venir ajudar. Felicitats!

 

JUNIOR (2 Fase 6ª Jornada)

SD ESPANYOL – CV LES FRANQUESES

3-0 (25-19 / 25-15 / 25-22)

Partidàs de les nostres Juniors, a les que els hi ha costat entrar en el joc del rival, però l’equip a poc a poc s’ha anat adaptant tàcticament fins a aconseguir marcar la diferència, no només des de l’agressivitat del servei, sinó també des de la capacitat de no apartar-se del pla de joc.

Un equip que dia a dia demostra el seu creixement, esforç i compromís de les jugadores.

Felicitats equip!!!

 

JUVENIL BLANC (2ª Fase 2ª Jornada)

CV PREMIÀ DE DALT – SD ESPANYOL

3-0 (25-23/25-17/25-23)

Partit on el primer i tercer set l’equip ha jugat amb l’actitud necessària per arribar a competir. Amb el marcador ajustat els errors propis en moments clau van decantar el marcador. Cal ser molt conscients que venim a gaudir del vòlei i si no posem la passió i les ganes pròpies de fer un esport que m’agrada, ens desveïn com a equip com ha passat al segon set. Passió esforç i treball ens farà més fortes i progressar tant individualment com en equip. Molts ànims i treball una setmana més per preparar la següent jornada.

 

JUVENIL BLAU (2ª Fase 2ª Jornada)

SD ESPANYOL – MÀGIC VOLEY VILADECANS NEGRE

3-0(25-10/ 25-23/ 25-9)

Partit tens en alguns moments però ben lluitat aconseguint una victòria ben merescuda. Hem fet molt bona defensa i bastant encertades en saques, però ens ha faltat la comunicació entre nosaltres per estar tranquil·les en el joc. Hem de treballar en això però molt ben fet!!

 

CADET (2ª Fase 2ª Jornada)

CV PREMIÀ – SD ESPANYOL

3-0 (25-20 / 25-21 / 26-24)

L’equip ha anat de menys a més, tot i el resultat, els sets han estat disputats i lluitats fins al final.

Continuarem treballant fort per aconseguir els nostres objectius.

 

INFANTIL BLANC (2ª Fase 2ª Jornada)

SD ESPANYOL – FS Dental Company Castellar Blanc

3-1 (26-28 / 25-12 / 25-7 / 25-21)

Partit molt lluitat però aconseguint una victòria ben merescuda. Hem fet molt bona defensa i bastant encertades en saques, però ens ha faltat la comunicació entre nosaltres per estar tranquil·les en el joc. Hem de treballar en això però molt ben fet!!

 

INFANTIL BLAU (2ª Fase 2ª Jornada)

CV VILANOVA GROC – SD ESPANYOL

0-3 (12-25 / 11-25 / 22-25)

HAZTE SOCIO DE SD ESPANYOL

Futur Espanyol
MasMedikal
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/transportes-prats.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/transportes-bode.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2022/10/garcia-alonso-sm.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/baque-abogados-1.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/pinotxo.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/reno.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/apmae.jpg
Komunícalo
Cinco Sentidos
Fruits Secs Joan Avilés
Edibel
Bielsa Optics Optometristes
Pizza Via
Pizza Via
Hot Pint Solucions
Bufete Español Moreda
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2022/10/dkalle-1.png
Ferran
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
El 1900
El 1900

SOBRE SD ESPANYOL

sde_logo_web

SECCIONS DEPORTIVES ESPANYOL es un club deportivo que impulsado por el espanyolismo, y mediante la participación en competiciones deportivas federadas de diferentes deportes, excepto el fútbol donde ya nos sentimos representados, pretendemos homenajear las secciones deportivas del Espanyol y propagar sus sentimientos.

CANAL YOUTUBE

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. Política Cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies