3-1 (19-25 / 25-15 / 25-20 / 25-17)

SÈNIOR BLANC (2ª Fase 5ª Jornada)

SD ESPANYOL – DOLORS MALLAFRÉ

2-3 (22-25 / 22-25 / 25-20 / 25-21 / 8-15)

Partit amb moltes errades nostres en els 2 primers sets, que hem reduït a base de concentració i de lluita, millorant molt els saques en el tercer i quart set, i finalment en el cinquè set, Mallafré ha sigut superior i s’ha emportat el partit.

JUNIOR (2 Fase 9ª Jornada)

SD ESPANYOL – CN TERRASSA

3-1 (25-17 / 25-19 / 18-25 / 30-28)

Gran inici de partit de les Júniors. Gràcies a una gran concentració i ordre en tots els aspectes del joc s’han pogut avançar en el marcador i pujar un 2-0 a favor. En el 3er set un excès de relaxació, errades en el servei, junt a una millora en el joc de les rivals ens han fet perdre’l.

Al 4rt set hem recuperat l’agressivitat, hem reduït els errors amb un bon joc d’equip, i malgrat tenir un marcador 19-24 en contra, hem aconseguit mantenir l’atenció, remuntar i guanyar-lo en un final de set d’infart.

Felicitar al rival per la seva fortalesa i a les nostres per el gran joc que ens han ofert.

Aquesta victòria ens apropa una mica més a l’objectiu.

JUVENIL BLANC (2ª Fase 5ª Jornada)

SD ESPANYOL – CV VALL D’HEBRON

0-3 (27-29 /20-25 / 12-25)

JUVENIL BLAU (2ª Fase 5ª Jornada)

SD ESPANYOL – CV REUS

3-0 (25-18 / 25-19 / 25-23)

Les nostres juvenils tornen a demostrar el treball i la constància que han tingut durant tota la temporada. A pel següent partit!!

CADET (2ª Fase 5ª Jornada)

3-2 (23-25 / 25-13 / 15-25 / 25-16 / 18-16)

INFANTIL BLANC (2ª Fase 5ª Jornada)

FS CASTELLAR – SD ESPANYOL

0-3 (17-25 / 7-25 / 16-25)

Després del cap de setmana passat, hem sabut corregir l’actitud a la pista i posar-nos per davant durant tot el partit aconseguint així la victòria. Hem de corregir errades tontes que a hores d’ara no es poden cometre, però hem millorat una mica la comunicació entre nosaltres. Continuem treballant!!