abril 17, 2023

SÈNIOR BLANC (2ª Fase 6ª Jornada)

CV CANET – SD ESPANYOL

1-3 (25-23 / 22-25 / 22-25 / 16-25)

Setmana a setmana es va notant la millora de les nostres, tot i perdre el primer set per la mínima, la resta del partit, es van lluitar totes les pilotes i no es va donar un punt per perdut.

Continueu així noies, vosaltres podeu!!

SÈNIOR BLANC (2ª Fase 7ª Jornada)

SD ESPANYOL – VILANOVA BLAU

3-1 (25-21 / 25-18 / 17-25 / 25-22)

Bon partit el jugat per les noies, que tot i ser el seu segon partit del cap de setmana, s’han sabut lluitar i no perdre la concentració, per acabar guanyant.

Tanquem la setmana amb dos partits jugats i 6 punts aconseguits.

Bona feina noies!!!

JUNIOR (2 Fase 11ª Jornada)

3-2 (25-14 / 22-25 / 25-12 / 20-25 / 15-10)

Avui hem vist un Júnior amb dues cares. Una, la del primer i tercer set, on hem estat malament, amb moltes errades de servei, fluixes defensivament i inoperants en atac. L’altre, la del 2n i 4t set, en els que ens hem acostat al nostre millor nivell, fortes en atac i en defensa.

La nostra entrenadora ha estat encertada aturant el partit quan perdíem la concentració i donant les instruccions adients per recuperar el nostre joc.

En definitiva, aconseguim un punt molt valuós que impedeix al conjunt local passar-nos a la classificació.

Bona feina, equip!!!

JUVENIL BLANC (2ª Fase 7ª Jornada)

SD ESPANYOL – CV MATARÓ A

0-3 (14-25 / 25-27 / 21-25)

Partit més igualat del que el resultat aparentment pot mostrar. Ens quedem amb la mel als llavis de poder aconseguir un millor resultat. L’equip ho ha intentat en tot moment i en moltes fases del joc ha aconseguit igualar el nivell defensiu i de pocs errors del rival per competir els sets, sobretot el segon arribant a tenir punt de set. Un rival ordenat amb bona defensa, un atac contundent pel centre i que cedia molt pocs punts d’error propi.

Animar a l’equip perquè l’actitud i la predisposició ha estat bona i estan guanyant molta experiència unes nenes que és la primera vegada que juguen, totes menys una, a segona divisió.

JUVENIL BLAU (2ª Fase 7ª Jornada)

SD ESPANYOL – VIC VOLEI CALLIS

3-0 (25-18 / 25-20 / 25/16)

Les noies tornen a dominar el partit i ens emportem un 3-0, que ens continua posant per dalt de la lliga. Les juvenils estan lluitant i treballant moltíssim en aquesta segona lliga. A seguir!

CADET (2ª Fase 7ª Jornada)

0-3 (6-25 / 20-25 / 20-25)

INFANTIL BLANC (2ª Fase 7ª Jornada)

SD ESPANYOL – CV CERDANYOLA

1-3 (25- 11 / 19-25 / 20-25 / 17-25)

Partit on l’equip ha anat de més a menys. Un bon primer set, i un segon i tercer set competits, per acabar en un quart on faltava energia i concentració. Cal entendre que els partits són llargs i disputats i necessiten tota l’energia a cada punt a tots els sets. L’equip mostra una progressió, però cal mantenir l’actitud tot el partit per mantenir també el nivell tècnic i de concentració.

Ànims!

INFANTIL BLAU (2ª Fase 7ª Jornada)

3-1 (25-23 / 18-25 / 25-21 / 25-9)

Tornem de Setmana Santa amb forces i ens enduem una merescuda victòria, que ja necessitàvem per pujar els ànims. Ha sigut molt important reduir els errors de servei i portar un joc tranquil, aspectes que s’han pogut realitzar durant gran part del partit. Continuem treballant per millorar tan individualment com en equip per acabar aquesta 2a fase competint fins al final cada partit.