JUNIOR (Descansa)

JUVENIL BLANC (2ª Fase 8ª Jornada)

SD ESPANYOL – CV PREMIÀ DE DALT

3-2 (25-20 / 25-23 / 18-25 / 26-28 / 15-13)

Partit de màxima igualtat on per fi, després de molt esforç l’equip ha sumat una merescudíssima victòria. Treballant emocionalment en equip i reduint errors propis l’equip va jugar, senzill i pràctic, ordenat en defensa i intel·ligent en atac per posar-se dos sets amunt al marcador. A meitat del tercer set l’equip no va mantenir el nivell de concentració i d’actitud perdent-lo i arrossegant aquesta dinàmica fins a meitat del quart set. En aquest moment l’equip punt a punt va sumant accions positives per acabar igualant el marcador i gaudir de fins a tres pilotes de set i partit que no vam acabar culminant. A la primera que van tenir el rival va forçar el tie break.

Tie break que començava amb ànim baix, però que també punt a punt es va remuntar per acabar amb màxima igualtat en el joc i guanyar el partit per 15-13 en el cinquè definitiu. Felicitar a tot l’equip perquè, des de fa temps, mereixíem sumar algun resultat positiu que reforces la bona feina als entrenaments.

JUVENIL BLAU (2ª Fase 8ª Jornada)

CV OLOT – SD ESPANYOL

0-3 (11-25 / 12-25 / 12 -25)

CADET (2ª Fase 8ª Jornada)

3-2 (21-25 / 27-25 / 25-22 / 18-25 /15-7)

INFANTIL BLANC (2ª Fase 8ª Jornada)

SD ESPANYOL – JUVENTUT LES CORTS

2-3 (28-26 / 19-25 / 25-19 / 22-25 /14-16)

INFANTIL BLAU (2ª Fase 8ª Jornada)

LA SALLE BONANOVA BLANC – SD ESPANYOL

3-0 (25 – 11 / 25 – 17 / 25 – 16)

Partit contra un rival molt ben organitzat en el camp i errors per part nostra en tots els aspectes tècnics. Falta d’actitud en tots 3 sets, sobretot quan hi havia una gran diferència de punts en el marcador a favor del rival. Toca donar més competitivitat, toca treballar més concentrades als entrenaments, toca evolucionar cap a millor i no perdre la il·lusió per continuar jugant com realment ho sabem fer.