Cròniques del Vòlei

mayo 8, 2023

SÈNIOR B (Descansa)

 

JUNIOR (Partit ajornat de la jornada anterior)

CV SANT QUIRZE – SD ESPANYOL

3-2 (22-25 / 28-26 / 25-23 / 25-27 / 15-08)

PARTIDAS de vòlei el que es va jugar dijous en partit ajornat entre CV Sant Quirze i SD Espanyol Junior de 1a divisió.

Ja des del primer punt hem estat molt concentrades i amb un joc molt agressiu en tots els aspectes del joc. Davant, un rival que com nosaltres s’han mostrat molt fortes.

Punt a punt han anat passant els sets, amb jugades llargues i espectaculars, i arribant al final de cada set amb marcadors ajustadíssims.

La igualtat era màxima i només al tie break les nostres han davallat i les locals han continuat igual. Al final el partit s’ha decidit per detalls, podria haver guanyat qualsevol dels dos equips.

Felicitar ambdós conjunts pel gran partit que ens han ofert. Ens emportem un punt molt valuós!!!

 

JUNIOR

SD ESPANYOL – CECELL LLEIDA

0-3 (17-25 / 20-25 / 19-25)

Oportunitat perduda d’apropar-nos al capdavant de la classificació, en un partit on les nostres no han trobat mai el seu joc i les rivals han estat contundents i més encertades en tots els sets. Hem comès massa errors en defensa i servei i ho hem acabat pagant…

Cal seguir en la línia ascendent de joc que portàvem, oblidar aquest partit i continuar lluitant per l’objectiu!!!

Seguim!!

 

JUVENIL BLANC

CV VALL D’HEBRON – SD ESPANYOL

3-0 (29-27 / 25-19 / 25-21)

Partit on l’equip ha anat sempre a cada set de menys a més. El primer i segon set, pràcticament calcats iniciant amb un desavantatge de 4-6 punts que s’ha mantingut fins al final del set on l’equip ha sumat per competir tot i perdre’ls per la mínima. El tercer set l’equip va començar amb un 12-1 en contra, però més enllà d’enfonsar-se van ser capaç de contraatacar amb un parcial de 14-3 per igualar a 15. A partir d’aquí igualtat fins al final on l’equip rival va estar més encertat per tancar el partit.

 

JUVENIL BLAU

SD ESPANYOL – CV PREMIÀ DE DALT

3-0 (25-23 / 25-18 / 25-11)

Partit contra un rival que ens ha donat moltes oportunitats per portar un bon joc i finalitzar els punts atacant, però que en els dos primers sets no hem sabut aprofitar com hauríem d’haver fet. Un últim set perfecte, on totes han pogut tenir un temps de participació i hem demostrat realment com juguem. A continuar treballant per acabar la temporada de la millor manera, completant la segona fase en la part alta de la classificació.

 

CADET

CV VALL D’HEBRON – SD ESPANYOL

3-0 (25-21 / 25-21 / 25-19)

 

INFANTIL BLANC

CV CABRILS – SD ESPANYOL

3-1 (25-23 / 21-25 / 25-21 / 25-22)

Molt bon partit malgrat el resultat final. Hi han hagut errades tontes de comunicació dins la pista entre nosaltres i en alguns moments una baixada d’ànims que ha fet que el rival ens superes. Continuem treballant per mantenir aquesta evolució en el joc.

 

INFANTIL BLAU

SD ESPANYOL – CLUB JOVENTUT LES CORTS Groc

0-3 (21-25 / 22-25 / 19-25)

Partit ben competit contra un rival amb un nivell similar al nostre. Primer set molt ben jugat, amb moltes oportunitats de remat que hem sabut aprofitar, que se’ns ha escapat al final per molt poc. Segon i tercer set amb alts i baixos, però arribant a final de set amb el marcador ajustat. Molt error de servei, aspecte que cal millorar de cara als pròxims. En general, ens quedem en què no ha sigut mal partit, però ens ha faltat una mica d’actitud i forces per guanyar-lo.

HAZTE SOCIO DE SD ESPANYOL

Futur Espanyol
MasMedikal
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/transportes-prats.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/transportes-bode.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2022/10/garcia-alonso-sm.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/baque-abogados-1.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/pinotxo.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/reno.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/apmae.jpg
Komunícalo
Cinco Sentidos
Fruits Secs Joan Avilés
Edibel
Bielsa Optics Optometristes
Pizza Via
Pizza Via
Hot Pint Solucions
Bufete Español Moreda
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2022/10/dkalle-1.png
Ferran
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
El 1900
El 1900

SOBRE SD ESPANYOL

sde_logo_web

SECCIONS DEPORTIVES ESPANYOL es un club deportivo que impulsado por el espanyolismo, y mediante la participación en competiciones deportivas federadas de diferentes deportes, excepto el fútbol donde ya nos sentimos representados, pretendemos homenajear las secciones deportivas del Espanyol y propagar sus sentimientos.

CANAL YOUTUBE

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. Política Cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies