Cròniques de Vòlei

mayo 15, 2023

SÈNIOR B

SD ESPANYOL – CV CANET

3-1 (25-14 / 19-25 / 27-25 / 25-23)

 

JUNIOR

CV LES FRANQUESES – SD ESPANYOL

0-3 (14-25 / 22-25 / 20-25)

Partit molt ben treballat de les Juniors des del principi del partit, marcant sempre la diferència gràcies a la velocitat de les col·locacions i una gran concentració. Això ens va permetre aconseguir punts còmodament des de totes les posicions d’atac.

L’equip va mostrar un nivell de joc molt alt, que va mantenir en els tres sets. Si bé és cert que va haver-hi moments de dubtes que l’equip rival va aprofitar per acostar-se al marcador, les nostres van tenir la capacitat de refer-se ràpidament i emportar-se els sets. La confiança i la mentalitat guanyadora d’aquest equip van ser claus per obtenir la victòria.

Felicitats a les nostres Juniors per la feina que estan fent en una temporada difícil. L’objectiu el tenim molt a prop!!

 

JUVENIL BLANC

SD ESPANYOL – CV PRIMÀ DE MAR

3-0 (25-14 / 25-23 / 25-23)

Molt bon partit de tot l’equip on el nivell d’exigència propi ha estat bo amb pocs errors propis, i entenent com havíem de defensar al rival. Amb compromís i ordre aconseguim competir tots els sets, guanyant el primer set amb contundència i arribant al final de set amb una igualtat màxima sobretot en el segon i tercer set. A diferència d’altres ocasions, l’equip ha estat solidari i comprenent que el final de set és on més exigència s’ha de tenir, hem encertat el servei i l’atac propi per guanyar un molt bon partit. Contents i feliços perquè l’equip ha demostrat una maduresa que fins ara ens ha costat molt de trobar, demostrant que ha de confiar en les seves possibilitats i en el procés d’entrenament. Felicitats!

 

JUVENIL BLAU

CV GELIDA – SD ESPANYOL

3-1 (14-25 / 25-21 / 26-24 / 25-22)

Partit molt disputat de les juvenils on s’han vist reflectits els esforços i l’evolució en tots els aspectes del lloc. Finalment, no ens emportem la victòria, però, observem unes juvenils molt més lluitadores i agressives. A seguir!

 

CADET

SD ESPANYOL – CV PREMIÀ DE MAR

0-3 (14-25 / 21-25 / 20-25)

Tot i tenir un mal inici de partit, en el que les nostres cadets els hi va costar entrar, a poc a poc van anar millorant i trobant el seu millor joc. Errors propis en recepció i servei van fer més fàcil la victòria a l’equip rival.

Animar a les nostres noies a continuar treballant perquè la millora i l’evolució durant la temporada ha estat molt bona.

 

INFANTIL BLANC (Descansa)

SD ESPANYOL

 

INFANTIL BLAU

SD ESPANYOL – LA SALLE BONANOVA

2-3 (17-25 / 23-25 / 25-19 / 25-18 / 12-15)

HAZTE SOCIO DE SD ESPANYOL

Futur Espanyol
MasMedikal
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/transportes-prats.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/transportes-bode.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2022/10/garcia-alonso-sm.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/baque-abogados-1.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/pinotxo.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/reno.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/apmae.jpg
Komunícalo
Cinco Sentidos
Fruits Secs Joan Avilés
Edibel
Bielsa Optics Optometristes
Pizza Via
Pizza Via
Hot Pint Solucions
Bufete Español Moreda
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2022/10/dkalle-1.png
Ferran
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
El 1900
El 1900

SOBRE SD ESPANYOL

sde_logo_web

SECCIONS DEPORTIVES ESPANYOL es un club deportivo que impulsado por el espanyolismo, y mediante la participación en competiciones deportivas federadas de diferentes deportes, excepto el fútbol donde ya nos sentimos representados, pretendemos homenajear las secciones deportivas del Espanyol y propagar sus sentimientos.

CANAL YOUTUBE

ÚLTIMAS NOTICIAS

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. Política Cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies