2-3 (25-23 / 22-25 25-13 / 17-25 / 8-15)

JUNIOR (13ª Jornada)

CV LES FRANQUESES – SD ESPANYOL

2-3 (25-17 / 17-25 / 25-18 / 23-25 / 10-15)

Les júniors es van emportar una important victòria en el tie break en un partidàs. Començant el joc amb algunes faltes d’atenció i cometent molts errors… A poc a poc van tenir l’habilitat de reconstruir el joc i trobar el nivell que les porto a marcar la diferència des de l’atac i l’ordre en defensa… Per a així emportar-se l’últim joc de l’any.

JUVENIL BLANC (10ª Jornada)

CV SALOU – SD ESPANYOL

3-1 (25-27 / 25-23 / 25-9 / 25-20)

El primer set es va guanyar encara que molt disputat, les noies li van posar ganes i energia. En el segon vam perdre per errors innocents. En el tercer set ens vam anar totalment del partit amb molts errors fins i tot tàctics . Definitivament en el quart set van tornar a ficar-se en el partit i plantar cara al rival però no prou per a forçar el tie .
Marxem de de vacances amb deures per a saber concentrar-nos.

JUVENIL BLAU (10ª Jornada)

SD ESPANYOL – AULA EE

3-2 ( 25-23 / 20-25 / 25-19 / 13-25 / 16-14 )

Victòria enfront d’un potent AULA EE. Les noies van fer front a un partit important, donant un resultat positiu i sumant punts. Després de 5 llargs i competitius sets, amb un bon servei i bloc les juvenils van poder guanyar el partit.

Molt bé noies, a continuar treballant per als següents enfrontaments.

CADET (10ª Jornada)

3-0 (25-12 / 25-22 / 26-24)

L’equip va començar el partit amb por, ja que jugaven contra les primeres i es van cometre errors de servei i de recepció. En el segon set van jugar amb més ganes i sense tanta por. En el tercer set es va produir el canvi, van estar en molts moments per davant en el marcador se’ls va veure més tranquil·les i es divertien, arribem a empatar de 24 encara que al final quedem 26-24 i vam perdre, però es va començar a veure que estem molt prop de començar a guanyar partits.

INFANTIL BLANC (10ª Jornada)

SD ESPANYOL – CV ELS ARCS

3-1 (22-25 / 25-7 / 25-20 / 25-11)

Comencem les vacances de Nadal amb un bon sabor de boca amb aquesta victòria molt merescuda. Hem sabut millorar carències de partits anteriors encara que hi ha hagut errors, sobretot, de comunicació, però molt contentes i amb ganes de continuar en aquest camí i continuar millorant.

INFANTIL BLAU (10ª Jornada) DESCANSA

SD ESPANYOL – BARÇA CVB PRO

3-1 (23-25 / 25-6 / 26-20 / 25-11)

Ens emportem la victòria encara que en el primer set no hem estat del tot encertades en les nostres jugades, ja que hi ha hagut falta de concentració i comunicació. D’altra banda, en els següents sets ho hem arreglat i hem aconseguit realitzar unes jugades que ens han portat a la victòria.