noviembre 29, 2021

SÈNIOR (partit ajornat 5ª Jornada)

CV ARENYS – SD ESPANYOL

2-3 (25-27 / 25-21 / 14-25 / 25-19 / 14-16)

Victòria per les nostres sèniors, de nou amb baixes. Amb un inici de 1r set molt espès, aconseguim despertar a temps per guanyar-lo 25-27

Als següents sets hem seguit molt irregulars, amb errors no forçats i amb molta dificultat per puntuar, gràcies també a la intensitat defensiva del rival. Arribats al tie-break, després d’un mal inici ens hem posat amb un marcador de 8-2 en contra, però les nostres han aconseguit remuntar a base d’actitud i coratge per emportar-se’l amb un ajustat 14-16 i treure 2 punts que ens fan seguir lluitant pel nostre objectiu d’estar entre els dos primers i assolir la fase d’ascens.

SÈNIOR

CV SANT JUST – SD ESPANYOL

3-0 (25-19 / 25-18 / 25-5)

Derrota a la pista del líder, en un partit on el míster ha aprofitat per fer canvis i rotacions, ja que les jugadores arribaven amb les cames carregades i massa cansanci acumulat del dia anterior.

Hem aguantat bé el primer set i fins i tot ens hem posat per davant al marcador, però el Sant Just ha demostrat perquè és el líder del grup, i amb un atac molt fort i una defensa molt sòlida ens ha portat fins el límit.

Als dos sets restants només ens ha quedat intentar mantenir el ritme del partit, amb canvis successius i nous debuts de jugadores juvenils.

Marxem amb el cap ben alt i a pensar en el proper partit.

JUNIOR

SD ESPANYOL – CV SANT CUGAT

0-3 (3-25/ 5-25 / 8-25)

Partit condicionat per les absències a l’equip, on davant un rival molt fort s’ha intentat treballar el bloqueig i la organització en defensa.Animar a l’equip a seguir millorant i treballar per al proper encontre.

JUVENIL A

SD ESPANYOL – CV SANT BOI

3-0 (25-11 / 25-11 / 25-3)

Partit dominat desde el començament fins al final, on  totes les noies han mantingut un bon nivell de joc.

JUVENIL B

CV TERRASSA 2013- SD ESPANYOL

1-3 (20-25 / 17-25 / 25-19 / 12-25)

Partido que se ha empezado con algunas dudas, en el primer y segundo set se han jugado de forma seria y coordinada. En el tercer se han cometido muchos fallos y ha faltado juego de equipo, las jugadoras han recuperado la concentración y finalmente se han impuesto con facilidad en el cuarto.

CADET

3-0 (25-18 / 25-13 / 25-10)

Partit on l’equip ha anat controlant els errors de mes a menys en cada set per jugar amb més confiança. Cal seguir millorant individualment i col.lectivament per pujar el nivell d’excel·lència.

Enhorabona per el joc i actitud de totes! progressant i millorant tant els aspectes tècnics com col·lectius.

INFANTIL

CV VILADECANS A – SD ESPANYOL

3-1 (25-19 / 11-25 / 25-20 / 27-25)

Ha sigut un partit on les noies han estat desconectades fins els últims punts i no han jugat el seu joc. Felicitats el rival.