SD ESPANYOL 63 – CB IPSI A 65

octubre 17, 2022

Mal partit el disputat aquest dissabte al camp de les tres xemeneies, amb un Espanyol que no ha jugat bé en atac i tampoc en defensa, en la primera mitja part, això ha fet que l’equip visitant es poses per davant, arribant al descans amb una aventatge de 17 punts, deixant el marcador amb un 25-42
Després del descans reglamentari, l’Espanyol ha estat mes acertat en el joc, però no ha pogut retallar la diferencia en el marcador deixant un parcial de 15-17 per CB Ipsi.
Hem entrat al últim quart amb una diferencia de 19 punts a favor dels visitants, però amb una defensa molt intensa i una bona direcció del equip per Diego RODRIGUEZ , ha arribat a posar-se només a dos punts, fent un parcial de 23-6 , però tot i tenir la pilota per disposar de un últim atac, l’Espanyol no ha pogut anotar i la victoria ha sigut per l’equip visitant.
Cal destacar a Diego RODRIGUEZ wue ha fet 16 punts.
Avui l’Espanyol ha tingut a tots els jugadors disponibles ja superats els problemes administratius de Sergi Estany.
En el segon quart ha tingut que retirar-se Toi Gabriel per una lesió al turmell que ha fet que no pogués jugar mes , tot que ho ha intentat al tercer quart però seguia amb dolor.
Cal remarcar també que avui l’arbitratge ha sigut complicat i l’Espanyol ha sigut sancionat amb 7 tècniques.