Resultats Volei

octubre 20, 2022

SÈNIOR 1ª NACIONAL (1ª Jornada)

GARDEN HOTELS MALLORCA VOLEY – SENIOR NACIONAL

3-2 (23-25 / 25-18 / 26-24 / 22-25 / 15-13)

De nou gran partit de l’equip, que tot i la derrota, no ha estat fins al tie break que el rival ha aconseguit doblegar nos.

Intens partit contra un dels màxims favorits, en el que hem tornat a demostrar que seguim sense tenir sostre i amb una capacitat per competir brutal, sigui qui sigui el rival.

Bona lectura en bloqueig i molt agressives i valentes, en atac. Si afegim una defensa que no ha donat mai una pilota per perduda, tenim les claus per quasi donar la sorpresa de la jornada.

Sumem un punt a casa d’un magnífic rival, un punt d’or que ens manté en una gran posició a la taula i amb increïbles sensacions.

 

SENIOR B (Descans)

 

JUNIOR

CN TERRASSA – SD ESPANYOL

3-0 (26-24 / 25-18 / 25-19)

Partit dominat per l’equip local des del servei. Les jugadores van veure com el rival es  feia fort a la seva pista i no van saber contrarestar el joc de CN Terrassa. Va a ver-hi moments en què les nostres es van organitzar bé en el servei i la defensa, seguint els sistemes plantejats, però això no va ser suficient per a obtenir el resultat desitjat.

 

JUVENIL BLANC

SD ESPANYOL – VOLEI ELS ARCS

0-3 (25-27 / 18-25 / 24-26)

Tot i les males sensacions, per acumulació d’errors, sobretot en la recepció, per no acabar de trobar-nos com equip, amb poca fluïdesa, i tapat el nostre atac per tres, costant-nos trobar alternatives, tot i això, la realitat és que l’equip ha tingut dos serveis per guanyar el primer set i un servei per guanyar el tercer, que hem fallat.

Errors tècnics individuals en moments clau dels finals de set (sobretot en servei i recepció) i el no acabar de funcionar en grup per trobar alternatives al nostre atac per tres, ens ha penalitzat.

Dit això, animar a tot l’equip perquè no han d’oblidar que tot forma part d’un procés d’aprenentatge, individual i grupal, i estem totalment convençuts i confiats en el fet que l’equip continuarà millorant per assolir el nivell d’exigència competitiu d’aquesta nova categoria.

 

JUVENIL BLAU

SD ESPANYOL – ESC. PIES CALELLA

3-0 (25-5 / 25-13 / 25 -18)

Partit impressionant de les juvenils, han dominat el partit des del primer punt! Demostrant molta agressivitat tant en defensa com en atacat i saque. Totes han tingut molt bona participació tan dins i fora de la pista.

Continuarem lluitant!

 

CADET

SD ESPANYOL – VOLEI ELS ARCS

0-3 (12-25 / 13-25/ 22-25)

L’equip iniciava avui el seu primer partit amb un canvi de sistema que tot el grup està aprenent. Al tercer set hem tornat al 5-1 habitual i l’equip ha competit millor tot i que no oblidem que això és un procés d’aprenentatge i cal evolucionar cap a alternatives i jugadores completes. Ànims a tot l’equip i a continuar entrenant!

 

INFANTIL BLANC

SD ESPANYOL – BARÇA CVB

0-3 (16-25 / 18-25 / 15-25)

Partit molt fàcil per l’equip contrari, ja que les jugadores estaven fora del partit i no han lluitat per la pilota. S’ha de millorar la concentració tant en els partits com en els entrenaments i polir certs aspectes per continuar competint.

 

INFANTIL BLAU

SD ESPANYOL – VOLEI SANT JUST

1-3 (25-19 / 22-25 / 18-25 / 16-25)

Primera derrota de l’equip contra un rival força competitiu i un nivell semblant al nostre. Hem tingut problemes sobretot en la recepció, dificultant la nostra col·locació i això ha comportat la falta dels tres tocs ideals per acabar en un bon atac en cada punt. Dit això, toca reflexionar i treballar molt fort aquestes pròximes dues setmanes abans del següent partit, per tornar a demostrar que som un rival fort per la resta dels equips de la lliga.

 

HAZTE SOCIO DE SD ESPANYOL

Futur Espanyol
MasMedikal
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/transportes-prats.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/transportes-bode.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2022/10/garcia-alonso-sm.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/baque-abogados-1.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/pinotxo.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/reno.jpg
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2019/09/apmae.jpg
Komunícalo
Cinco Sentidos
Fruits Secs Joan Avilés
Edibel
Bielsa Optics Optometristes
Pizza Via
Pizza Via
Hot Pint Solucions
Bufete Español Moreda
https://sdespanyol.com/wp-content/uploads/2022/10/dkalle-1.png
Ferran
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
Faderson Nature
El 1900
El 1900

SOBRE SD ESPANYOL

sde_logo_web

SECCIONS DEPORTIVES ESPANYOL es un club deportivo que impulsado por el espanyolismo, y mediante la participación en competiciones deportivas federadas de diferentes deportes, excepto el fútbol donde ya nos sentimos representados, pretendemos homenajear las secciones deportivas del Espanyol y propagar sus sentimientos.

CANAL YOUTUBE

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. Política Cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies